AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta čuju.

Šira javnost, ali i svi zadrugari svedočili su turbulentnoj vezi Baneta Čolaka i Zerine Hećo, koja je bila prepuna čudnih situacija u kojima se ispostavilo da je ona činila sve samo da bi se istakla u najpopularnijem rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti.

Bane je u nekoliko navrata izneo mnogo detalja koji su jasno ukazivali na to da ga Zerina nikada nije volela, a mnogi su stali u njenu odbranu misleći da je bila iskrenija. Međutim, ona je odlukom glasova publike napustila Zadrugu, a zbog svojih nepromišljenih poteza naišla je na veliku osudu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je prošlo nekoliko meseci, Čolak nije mogao da zaboravi šta se sve dogodilo između njih pre samog učešća u rijalitiju, pa je zaprepastio Nadeždu Biljić i Lazara Čolića Zolu zbog svega što im je ispričao.

Ona (Zerina) je meni prodavala priču i folirala se, ne znam zbog čega! Ja sam posle četiri dana hteo da je ostavim! Niti sam milioner, ja nisam ni znao da li ću ući u rijaliti! Ja sam se sa njom dopisivao pre dve godine! Ložio sam se na nju dok nije bila priča za Zadrugu 1! Ona je mogla da uhvati nekog poznatijeg na foru, zašto joj je trebao Bane Čolak?! - počeo je Bane.
Zato što si pogodan za manipulaciju! - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Jednom smo se odvojili na dva dana i ja je zovem posle emisije ,,Narod pita", zovem je na Instagramu, na sve društvene mreže, ne javlja se! Ja sam se zabrinuo, mislio sam da joj se slošilo! I ja uđem na drugi Instagram da proverim da li je bila aktivna, a ona u klubu u separeu poliva šampanjcem! Sve sam video i napišem joj sms poruku: ,,Ja se mnogo sekiram, ne znam šta se dešava, moram tvoju mamu da pozovem i da kažem da zove policiju". Nije prošlo deset minuta, ona meni šalje sliku da joj se mnogo slošilo i da je na infuziji. Ja uđem na gugl i vidim sliku sa infuzijom koju je ona meni poslala! Ja počnem da se smejem, a ono vest kako je Rijana završila na infuziji! Smešno mi je bilo,a u stvari sam bio toliko besan! Ako nisam ispušio paklu za sat vremena, ubi me! Nije mi ni rekla da planira da ide u grad, ništa! - ispričao je Čolak.

Kakve je još jezive detalje Bane izneo o svojoj bivšoj devojci, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

'