AKTUELNO

Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi.

Većina zadrugara svedočila je žestokoj svađi koja se dogodila između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a niko nije mogao da veruje da ona uporno pokušava da se fizički obračuna sa njim zbog toga što je on definitivno odlučio da stavi tačku na njihovu vezu.

Zola je u nekoliko navrata priznao da se boji Miljane i da zbog celokupne situacije ne može da se istakne i pokaže se u pravom svetlu.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se u Beloj kući danima priča o njihovom sukobu, Jovana Tomić Matora i Suzana Perović sumirale su utiske i obrazložile zbog čega su stale u Zolinu odbranu. Pevačica nije mogla da zaboravi trenutak kada je sa njim krenula u emisiju ,,Amidži šou", pa otkrila svojoj cimerki kako se ponašao kada su stigli u studio.

Neka je najgori, ne može niko tako da ga udara! Pogotovo zato što je žensko! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Niko ga ne brani, ali realno pričamo! Jovana, on je toliko uplašen, njemu se vidi u očima! Kad smo išli u emisiju kod Ognjena, kako smo skinuli bubice, on je drugi momak! Ja sam se oduševila! Kako smo krenuli nazad, on je počeo da se trese. To ne može da se odglumi! - rekla je Suzana.

Šta su još takmičarke ispričale o Zoli, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Suzana Perović

'