AKTUELNO

Dobrojevićeva bez dlake na jeziku!

Stanija Dobrojević otišla je u novi deo impozantnog imanja, kako bi porazgovarala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o svim novim dešavanjima u Beloj kući. Dobrojevićeva je odmah na početku počela da priča o novonastaloj situacija sa Markom Markovićem, te je otkila da igra igru sa njim zbog Vladimira Tomovića.

Kao razlog je navela Vladimirovo dopisivanje sa Eleonorom Miljković, za koje zadrugarka tvrdi da se desilo, kao i da poseduje dokaze u telefonu o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno sam prvi put u situaciji da ne znam šta da kažem. Kad bih rekla sve što znam i kako jeste, onda će ići snimak i opet ću sebe da otkrijem. Igram se! Po cenu toga da sama sebi lupim takav minus napolju, ali sam ovo odlučila da bih bila kvit sa jednom osobom. Oko za oko, zub za zub - započela je Stanija, a potom je opisala zbog čega se igra sa Markovićem.
Uradio mi je to da se dopisivao sa jednom devojkom, za koju nije znao da će se vratiti ovde, pa je mislio da će tako da zataška sve. Ona kaže da ima svašta da mi pokaže u telefonu, ne verujem da bi ona toliko lagala. Nisam joj prvo verovala, ali kada mi se Tamara javila, rekla mi je da sam slobodna kao ptica i da se on (Vladimir) nije oglašavao da to demantuje - ispričala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je dečko koji je ovde ušao, vrlo dobro zna šta radi. Njemu se sviđa Nora i on se svideo Nori, ali je ona bila nesigurna pored toliko žena. Ovde su muškarci definitivno u deficitu, onda su bile su igrarije sa Minom, pa Maja i onda je meni kliknuo da se družim sa tim dečkom. I nekako sam tu presekla sve. Neću preći granicu druženja. Mnoge stvari mogu i da prevare, čudno mi je što imam blagoslov od Zorice i Miće, kad imam blagoslov od nje, znam da nešto radim pogrešno - dodala je Stanija, a potom je naglasila da i Marko zna da se igra sa njim i da Marković želi Nori da tera inat.

Stanija je u razgovoru sa Ognjenom otkrila da Nora gaji simpatije prema Aleksi Saviću, ali nije želela mnogo da otkriva, jer nije htela da ima pitanja u emisijama koje slede u narednim danima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'