AKTUELNO

Posle ovoga treba da bude sve u najboljem redu!

Luna Đogani i Marko Miljkoviću dan nakon što su se pomirili, seli su i porazgovarali o svemu što se desilo prethodnih dana. Naime, njihova turbulentna veza tema je mnogih noći za velikim stolom, ali sada su se njih dvoje osamilili kako bi rekli jedno drugom šta imaju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala takve momke sa kojima sam morala tako da završavam, a onda me oni pljuju, iako su oni tako hteli. Onaj prošle godine šta je uradio, što je izjave davao za mene, a ima 30 godina čovek. Moja najveća greška je bila što sam bila sa klincima. Pritom, ako se raziđemo kao ljudi, a ne kao ti mene sj*beš. Neću da pominjem to sada. Moraš da razumeš, ja o jednoj osobi ne mogu da pričam ništa lepo, ne pričam dok me ne pitaju. Ne mogu, šta da kažem lepo? Niko nije bio sa mnom, dok su se meni neke stvari dešavale i ne mogu da kažem ništa lepo. Želim mu svu sreću, sve super, pevam pesmu i pohvalim, ali ne mogu kao o ličnosti da pohvalim, kada nemam za šta - ispričala je Luna, po svemu sudeći, misleći na Slobu Radanovića, bivšeg dečka iz prve sezone ,,Zadruge".
Iako sam te sj*bao, to sam uradio zbog tebe. Šta si pričala kod Ognjena - upitao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sve ovo radio planski, programiran, ne mogu da verujem da ti u toku naše svađe, ti ustaješ i pričaš o pratiocima. Ljubavi, to nije bitno u tom trenutku, okej, reci posle. Ti u tom trenutku ustaješ i podsmevaš mi se. Nekad se ponašaš kao da me ne poznaješ, to si mogao da me pitaš i posle. Daješ materijala ljudima da pomisle da se ti sprdaš sa mnom. Ja nekad pomislim da ti se nisam svidela kao Luna, ali znam da me voliš. Zašto onda ljudi misle da se ti foliraš? Ti koliko možeš da iziritiraš čoveka, ja nisam mogla da verujem da neko može da se drui sa tobom - odgovorila je Luna.
A zašto bih ja to radio Luna? Zar ne bi ostao do kraja i da sam bio bez tebe? Da li se ja ponašam kao neko kome treba popularnost? U svim situacijama u kući, po mojim relacijama sa drugim ljudima, da ja ništa ne radim na silu. Neka misle da sam folirant. Luna gledaj, ne dozvoljam ljudima da mi priđu - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'