AKTUELNO

Obe su se rasplakale kada su gledale snimak.

Stanari Bele kuće danas imaju priliku da gledaju svoje uspomene. Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare kako bi se zajedno sa njima prisetio svih detalja koji su obeležili njihovu prošlost.

Foto: TvPink Printscreen

Na red je došla Jovana Tomić Matora koja se tokom gledanja video-priloga sa svojim uspomenama rasplakala. Među fotografijama su se našle i Matorine uspomene sa bivšim devojkama, porodicom, prijateljima, a za sam kraj su prikazani i trenuci kada je počela vezu sa Sanjom Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Svašta je bilo ovde. Drago mi je što sam videla svoju porodicu, Dunjicu, svi moji prijatelji, moji sa posla. Ova poslednja slika je slika sa mojoj bivšom devojkom. To je Žabica, to je bila strast i zaljubljivanje. To ne mogu da poredim sa ovim sa Sanjom. Bilo mi je neprijatno malo dok ovo gledam. Hoću svoju porodicu da obavestim da sam dobro i da produkcija brine o meni. Baš su mi lepe uspomene - ispričala je Matora.
To je osoba koja nas je uhodila posle "Zadruge 1". Ja sam se rasplakala kada sam videla naše uspomene. Taj period je baš ostavio utisak na mene, kada nam je bilo osam meseci tu su nam Kija, Sloba, Sara, Vojke i Ana pevali pesmu sa terase. Očekivala sam da će Žabica biti na slikama. Ona je bila u kontaktu sa našim antifanovima i pravila nam je pakao. Neka devojka koja je mene pratila, bila je psihopata, ona je nama rekla kako je u kontaktu sa njom i rekla mi je gde se nalazi i mi smo je jurile po celom gradu i uhodile smo je - dodala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je interesantno jeste da se Matora tokom srednje škole šminkala, a kada je krenula na studije sa time je prestala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

'