AKTUELNO

Ne može da prihvati to!

U specijalno izdanju večeraa u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević imao je dodatno pitanje za Minu Vrbaški, a bilo je u vezi sa njenom ispovesti u Rajskom vrtu, kada je otkrila, kako je tvrdila istinu o Ani Korać i Filipu Mijatovom.

Foto: TvPink Printscreen

Mina da li je Ana otišla od tebe samo da ljudi ne bi pomislili da je i ona prostitutka, budući da svi znaju da si se ti bavila time - upitao je Darko.
Ana je od mene i otišla zbog toga. Možda nekim delom, ja stvarno ne znam o čemu ona razmišlja. Ja kažem kako jeste i kako mislim i to je to - odgovorila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Da li čvrsto stojiš iza onoga što si rekla u Rajskom vrtu - nastavio je Darko.
Ja sam rekla da Filipu verujem 60%, a da Ani 40%. Kukao mi je kada neće da mu odgovori na poruku. Opet kažem, taj jedan deo zna i moja mama, jer se on čuo sa njom, oni znaju najbolje šta je istina, mi možemo samo da nagađamo. Iskreno, za neke stvari verujem, koje su bile, koje su vezane za njega, kada je rekao da je on bankrotirao, pa ga je zvala moja majka i pitala ga za novac. Sad on može da priča da je uzimao i ovo i ono, ako nema dokaza oko računa - tvrdila je Vrbaški.
Kakav bolesnik - dobacila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'