AKTUELNO

Ništa im nije bilo jasno!

Zadrugari su bez dlake na jeziku odgovarali na pitanja sedme sile u emisiji ,,Pitanja novinara", a sva pažnja bila je usmerena na Anu Korać koja je morala dosta toga da obrazloži budući da se njene izjave ne kose sa tvrdjanja i priznanjima njene cimerke Mine Vrbaški.

Novinar Darko Tanasijević je obratio pažnju na jedan detalj koji se tiče njenog zajedničkog života sa Minom, pa joj ju je zamolio da objasni jednu situaciju.

Kako komentarišeš sve što je Mina iznela kada je u pitanju tvoj privatni život i sav prljav veš koji je isplivao. Kako je moguće da uvek svi ti ljudi koji pričaju neke stvari imaju manje -više identične stvari i saglasni su u mnogim situacijama, a da je ona jedina koja ima drugo viđenje i drugu stranu priče?

Foto: TvPink Printscreen

Kao gluvi telefoni, kad čuju da se nešto desilo, to se prenosi. Niko nije bio tu u toj priči. Mina to što je iznela, to je ona rekla da je to Filip pričao. Ona ima pravo da veruje njemu. Ne mogu da budem u istom košu sa njom, jer nemam veze sa tim što je ona radila. Meni je Mina rekla da želi da ide tim putem, mi smo bili protiv toga. Nikad joj nisam rekla da je to ispravno, ona me nije poslušala i zbog toga sam se sklonila od nje. Nije da neću da priznam da sam živela sa njom, ja sam živela sa njom. Ali, ja sam bila i na drugom mestu i na trećem, ako ona misli da smo bile cimerke, okej. Budem tu 7 dana, pa me nema 5 dana. Mogu da kažem da sam živela kod nje, ali nismo živele zajedno, ja sam imala stan na drugom mestu. Nemam ja od čega da se perem, nije nikakav problem da kažem da smo živele zajedno,ali ja sam bila kod nje, to je njeno bilo - rekla je Ana.

Zbog čega je Mina dala sebi za pravo da traži novac za kiriju?

Zato što sam dolazila, mi smo se kasnije posvađale. Ja sam se naljutila i izašla iz tog stana, to može i Mina da potvrdi. Upravo zbog toga što nismo živele zajedno, vređale smo se i razdvojile na kraju - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar se ponovo osvrnuo na njen poljubac sa Filipom Mijatovim o kojem je Mina pričala sa Drvetom mudrosti, a ona je ponovo demantovala i pokušala da prikrije istinu.

To su budalaštine, sa tom temom sam završila. To što Mina iznosi, to je njoj Filip pričao i to me apsolutno ne interesuje - rekla je Ana.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'