AKTUELNO

Podelila je sve tajne sa Marijanom.

Stanija Dobrojević je tokom noći priznala da joj se dopada Marko Marković i da se plaši da njena igra ne pretvori u emocije. Dobrojevićeva je otkrila svojoj rijaliti prijateljici Marijani Zonjić da joj prija pažnja koju joj pruža Crnogorac, ali da smatra da on ne može da joj parira u svemu.

Osim toga, Staniju muči i veza sa Vladimirom Tomovićem iz koje je izašla povređena jer ju je javno ostavio.

Foto: Pink.rs

Mesec dana iako smo bili ovde i taj vajber gde smo se mi svađali su ostali u senci, a ja se držim kao pijan plota zbog nečega što nije bilo. Da mi nije stalo, mene je moglo da boli d*pe, ne ja sam ostala sa njim i sad se stidim svega toga - pričala je nervozno Dobrojevićeva.
Ko o čemu, ti o Vladimiru Tomoviću. Prekini više. Vidi šta ćeš sa Markom, vidi se koliko se dopadate jedno drugom - savetovala ju je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što dalje bude išlo više nije igra. Mislim da on nije dečko koji to može da ispoštuje. Jedna, druga, treća, peta, pa kod koje upali. Večeras sam rekla i šta dalje - rekla je Stanija.
Sve je to slatko, ali ništa što bi mene moglo da radi Da, jeste on momak lep, ali nije on za tebe - dodala je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako je izgledao razgovor ove dve zadrugarke.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'