AKTUELNO

Čolak nije znao kako da se opravda.

Sledeća tema koju je voditelj Milan Milošević odlučio da komentariše sa svim ukućanima Bele kuće bilo je ponašanje Bore Santane na bazenu na žurki Velikog šefa kada je napravio pravu atmosferu na bazenu. Najviše je bio razočaran stavom njegovog prijatelja Baneta Čolaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čolak je više puta gurao Santanu u bazen kada je on hteo da izađe iz njega. Potom mu je govorio kako glumi dvorsku ludu i da treba da prestane sa takvim ponašanjem ako želi ozbiljnu karijeru nakon ''Zadruge 2''. Dok je Čolak pognute glave samo slušao šta će Bora reći, tu situaciju je komentarisao Lepi Mića.

Bane me gurao. Staniju sam molio da se skine u toples, mislio sam da ona zna šta je šou. Započeo sam žurku. Malo sam popio, ali bio sam svega svestan. Mića mi je skrenuo pažnju da se ne ponašam tako. Nisam očekivao te takve reči od Baneta i Miće - govorio je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam se ja bunio, samo sam mu rekao da treba da razmisli da ne bi za 20 dana kukao kako nije trebalo da se tako ponaša - govorio je Mića, a Bane se nije oglašavao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

'