AKTUELNO

Sigurna je da će uspeti u ovome!

Zadrugarka Mina Vrbaški je nakon emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" sa ukućanima sumirala utiske o svim temama koje su i ove noći ostavile veliki utisak na njih, a onda je Drvo mudrosti odlučilo da je pozove na razgovor kako bi joj nešto predložilo.

Naime, ono je imalo ideju za jedan tajni zadatak, a koji se takmičarki neizmerno dopao.

Foto: TvPink Printscreen

Mina, znaš da je zadatak uvek tajni. E pa tvoj zadatak biće sledeće: Ne smeš se odvajati od Lazara do petka. Za to vreme moraš da ga ispitaš šta sve krije i zašto se svega boji - reklo je Drvo.
Taman da ga malo oraspoložim i da ga vratim u životu, sutra ću ga naterati da popije. Mislila sam da ću drugom temom da se bavim - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Drvo je imalo i jednu nedoumicu povodom Luninog izbora za potrčke.

Zašto je Luna izabrala Maju za Marka? - pitalo je Drvo.
Očekivala sam da ću ja da budem, ali mislim da je Maja bila iskrena i rekla je da joj se Marko dopada. Ja da sam na Luninom mestu, čak bih i ja stavila njih dvoje da bih iritirala Staniju. Sigurna sam da kad saznam sve o Lazaru, on će ustati i opet pričati drugu priču. Mislim da je najveći problem što neće da prizna ni sam sebi, ni njima i mislim da Ana i David moraju da saslušaju šta on priča - rekla je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'