AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrila je svoje planove.

U Beloj kući nastao je opšti haos već na samom početku emisije ,,Pitanja gledalaca", a sva pažnja bila je usmerena na Lazara Jeremića koji je izgovarao gnusne laži, što je narod žestoko osudio pa mu je preko društvene mreže Fejsbuk postavljao mnoštvo pitanja.

Naredno pitanje bilo je za Minu Vrbaški, a koje se ticalo njenog odnosa sa Stanijom Dobrojevićem i Markom Markovićem.

Rekla si da si uspela da odvojiš Noru od Marka i da si na dobrom putu da to bude sa Stanijom. Koji je tvoj cilj, ako je Marko rekao da ne želi bilo šta sa tobom - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Za Noru ne znam da li sam to rekla, a za Staniju, uživam u ovome što želim da ostvarim. Tako treba sa matorkama - rekla je Mina.
Ja sam rekao da je njoj to bio cilj. Uspela je od Nore, od Stanije nema šanse - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je moja priča krenula sa Markom, sa Norom je sve to već bilo gotovo. Ne razumem ovo Minino ponašanje, ali svi smo različiti. Ona je odvlačila Noru, ja ne vidim iskrenu emociju sa njene strane. Više vidim sujetu i zlobu, ne razumem to. Šta god da se dešava ovde, ja sam za zdravu raspravu i svađu. Mina kad je krenula sa pretnjama, to mi je bilo bolesno. Ja o njoj nikad ružnu reč nisam rekla, ako ima nešto da raščisti, neka to bude sa Markom - rekla je Stanija.
Ja nisam za zdravu raspravu, ja sam bolesna i psihopata - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je sinoć stvarno popila, bilo je odvratno. Rekla mi je da joj smeta Stanija, zato što se trudi oko nje - rekla je Marijana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'