AKTUELNO

Ne želi da se povuče!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Lazare, kako te nije sramota da iznosiš laži za Aleksandru? Misliš da ne znamo da je to tvoj i Davidov plan? Tim lažima si zapečatio prijateljstvo sa njim. Isti ste obojica, da li mislite tako da idete do finala sramote jedne ljigave - glasilo je pitanje za Lazara.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što sam spominjao sa Mikijem je istina, svih imena se sećam. Ja sam na kontu priča mojih drugara pričao da sam to ja. Stojim iza svega što sam rekao za Aleksandru - rekao je Lazar, a potom se oglasio i David:
Ja sam mu zamerio što je pričao sa Markom, pa sa Anom, mene to ne interesuje, ja sam sa Anom. Da puste klip gde ja njemu pričam šta će da kaže, pa ja bih se obesio - pričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je voditelj upitao Lazara da li je spavao sa muškarcem što je on izričito demantovao.

Nisam bio ni sa jednim muškarcem - rekao je za kraj Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'NEĆU VIŠE DA SE NERVIRAM, UTRNULA SAM SROZ' Suzana se žalila Nadeždi, Mikijeve devojke postaju NAJBOLJE DRUGARICE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'