AKTUELNO

Nije znala šta da odgovori!

Zadrugari danima tumače rođendansku čestitku koju je Ana Korać dobila od svoje najbolje drugarice Soraje Vučelić, a gde je svima zaparala uši rečenica ,,Male istine imaju eksplozivnu snagu".

Ona je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" morala da odgovori da li je tu poruku dobro protumačila, a onda je, čitajući nekoliko puta odlučila i da otkrije šta je njena drugarica time želela da joj poruči.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su ti Ljuba i Marijana pomogle da shvatiš Sorajinu čestitku? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tumačile smo čestitku o onoj priči, jer ja sam dala to Marijani i one su to komentarisale. Ovde ko zna Saru, ja je znam kako diše. Ja sa njom provodim vreme i ona je moja najbolja drugarica. Znam šta je htela da kaže i odlično sam protumačila kako treba. Meni je sve kristalno jasno. Jednostavno, u onoj što je prevše dugačka... Ona se meni nikada nije mešala što se tiče veza, uvek me savetovala da budem srećna, nikad se nije mešala. Ne znam da li podržava, to je njeno - rekla je Ana.

Između ostalog, Koraćeva je otkrila i da nije sigurna da li Sara odobrava njenu vezu sa Davidom Dragojevićem, ali je sigurna da će Anina sreća biti i njena, ako je to iskreno i pravo.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastakvu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'