AKTUELNO

Stoji iza svojih reči.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je najavio naredni snimak, na kom je Toma Panić pričao o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića. Toma je tom prilikom rekao da se Luna pomirila sa Markom njemu iz inata, te da je ona najveća glumica. Panić je čak spomenuo i Luninu majku Anabelu Atijas, te je naveo da su njih dve čak i po ljubavima u rijalitiju slične.

Sve je rečeno i nemamo komentar - naveo je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Već smo sve rekli, već smo se i svađali. Stojim pri tom mišljenju. Mislim da je ona glumac. Ako ljudi drugačije misle, ja tako mislim. Sad sam malo u nervnom rastrojstvu zbog žurke. Smatram da Luna glumi, kad sam izašao iz "Zadruge 1" gledao sam sve. Ona i ovde priča da ne može bez muškarca. Nisam Anabelu pomenuo u lošem kontekstu, već sam samo hteo da kažem da su obe imale ljubavnu priču u rijalitiju - naveo je Toma, dok Luna nije želela da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'