AKTUELNO

Jeremić potpuno raskrinkan.

Voditelj Milan Milošević je i večeras ušao u Belu kuću kako bi sa svim zadrugarima obavio emisiju "Gledanje snimaka".

Na narednom snimku zadrugari su imali priliku da vide i čuju razgovor Lazara Jeremića i Mine Vrbaški iz rehaba. Tada je Lazar ispričao da je izmislio sve priče da bi zaštitio Anu Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Izmislio sam priče na kontu tih laži, ali je jedina istina za tu devojku - počeo je da se pravda Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da sve ovo što sad priča priča da bi zaštitio Anu - otkrila je Mina.
Štitim je jer je svi ovde napadate, samo je David uz nju. Lagao sam za devojke i tako sam stao na nju stranu - vikao je bivši fudbaler.

Foto: TvPink Printscreen

Mene nema potrebe da štiti, niti da staje na moju stranu. Ne može niko da priča o nekim stvarima iz mog života - dobacila je Koraćeva.
Ja sam i juče ukapirala šta on radi, on je napravio gore nego što je bilo - nadovezala se Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam od prvog dana govorio istu priču, ali sam na kraju rekao da sam lagao sve. Ja je štitim jer mi je draga, zavoleo sam je kao sestru. Ja znam istinu, verujem joj 100% i po tome smatram da priča istinu. Štitim je od svih tih gluposti koje izmišljaju. Štitim je od toga što pričaju da je prostitutka, to nema veze s vezom - pričao je Lazar, ali niko nije uspeo da shvati šta tačno govori.

Voditelj Milan Milošević upitao je Jeremića zašto je govorio Aleksandri Subotić da ona i dalje voli Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da Aleksandra voli i dalje Davida, znam šta je ona meni pričala napolju. Ona laže, zato sam sa njom pričao. Sve sam izmislio da bih stao uz Anu - naveo je Lazar.
Ja sam to već komentarisala kod Drveta. Lazar je svaki put rekao: "Uverićeš se kad izađeš napolje", ne što se tiče samo Ane nego generalno. Dovoljno sam uspela o onome što me je zanimalo, sve ću da komentarišem kod Drveta - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da se borim sa celim svetom. Mene nema potrebe Lazar da štiti. Ja nisam znala šta on izmišlja - dobacila je Koraćeva.
Ja mislim da za sve ove optužbe na konto Ane, svi koji su spominjani, Filip, Suki, Lazar sigurno ima neke informacije ili je nešto čuo, pa zbog toga ima potrebu da ih zaštiti. On samo baca veću ljagu na nju - dobacio je Bane Čolak.
Lazar je dobar dečko, ali ima toliko problema u svojoj glavi, ja sam pokušavala da izvučem nešto iz njega. Više se ne zna šta je on lagao, ne može ni sam sebe da pohvata u nekim situacijama - zaključila je Mina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'