AKTUELNO

U sve se umešala i Ljuba Pantović.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani pitala je Aleksandru Subotić zbog čega se sa Stanijom Dobrojević svađala ranije večeras preko stola i koji problem njih dve imaju. Luna je napomenula i kako joj nije jasan njihov odnos, a onda je nastala svađa između Aleksandre i Stanije, ali i Ljube Pantović koja je bila na strani svoje naslednice.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve dugo nismo imale dobar odnos. Stanija je neko ko je jako surov u svojoj igri. Zna da povredi i uvredi i ne bira reči. Reč je kao mač. Stanija je počela ponovo da igra igru sa mnom kada je reč o Marku Markoviću. Rekla je kako ja balavim na njega, što je meni bilo jako ružno. Njoj je potrebno da se nešto ovde dešava. Ja verujem da je napolju ona okej osoba - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta očekuješ da ti kažem: "K*rvetino raspala, j*bala si se sa maminim dečkom, napravila si dete, posle si bila sa ovim Davidom, onda ti je njegova majka čuvala dete!". Bogu hvala što nisam napravila dete sa 15 godina! Ostavila si dete k*rti i murti da ga čuva! U tome je razlika između nas, klošarko raspala sa osam razreda! Ti porodicu nemaš i sada ti je rasturena. Ja sam ostvarila svoje ciljeve - rekla je Stanija.
Istekao ti je rok trajanja! - izjavila je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'