AKTUELNO

Pokazala jasan stav o njima!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TvPink Printscreen

"Pošto ti odlično poznaješ karaktere ljudi, na svoj način mi prokomentariši odnose Matore i Sanje sa Borom" glasilo je pitanje Lepog Miće upućeno Zorici Marković.

Ja mislim da je problem iščekivanja jedno o drugih, baš zato što se poznaju. Ovde se mnoge stvari ne otkrivaju, izgledaju drugačije, a najgore je kad se prave ludi da se ne poznaju i štite. Postoji život i posle rijalitija. Ja sam uvek negde blokirana i što se mene tiče, nezadovoljna odgovorima upravo iz tog razloga. Između Matore i Bore, nisu jedno prema drugom ispunili očekivanja. Prosto, očekivao je Bora nešto drugo, Matora nešto drugo. Nisu kuća do kuće, nego su u rijalitiju. Matora nije sama, nego sa Sanjom. U njihovom odnosu nije toliko strašno Matora i Bora, nego netrpeljivost Sanje i Bore. Ne podnosite se, to se vidi. Bolje da ne komunicirate - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zorica Marković

'