AKTUELNO

Otvorio dušu!

Nakon što je napustio velelepno imanje sa najmanjim procentom glasova, Lazar Čolić Zola stigao je u studio, gde su ga čekali voditelj Ognjen Nestorović i predstavnici sedme sile. Odmah je istakao da je očekivao da će večeras izaći iz rijalitija jer je, kako naveo, izgubio volju da se bori.

Foto: TvPink Printscreen

Možda nisam sebi trebao dozvoliti neke stvari. Raskid, iako su mi govorili da izguram do kraja i da se desi ta svadba. Bilo je moguće, ali u toj situaciji ne bih bio iskren, jer bih sve to folirao. Video sam da tu nema šanse. Išao sam zaista srcem ispočetka, to se i videlo pored svega što sam uradio, i pobegao i okrenuo leđa ovoj kući. Tada sam bio opčinjen ljubavlju, nisam očekivao da će se odigrati ovako. Pričao sam o svemu, kad bi me pitao za pravi razlog i danas ne mogu da kažem pravi razlog, jednostavno kao da su počele neke stvari da se jednostavno dešavaju, mislio sam da će ići na bolje, ali kada sam video da definitivno nema ništa od toga, onda sam prekinuo - započeo je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Zola dotakao odnosa sa Miljanom Kulić, sa kojom se verio u Beloj kući. Međutim, nakon drugog povratka, nisu mogli da izdrže zajedno, te je Zola odlučio da prekine ljubavnu romansu.

Ona je htela da idem u Niš, da budem kod nje, nije htela da radim svoj posao. Ona to nije prihvatala i dolazili smo do problema. Ja jesam išao u kladionicu iz sprdnje, ona je išla sa mnom. Ali kad sam video da je đavo odneo šalu, onda sam je molio da prestane - dodao je Lazar.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'