AKTUELNO

Pevač dobio pohvale od zadrugarki!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi zajedno sa zadrugarima gledao njihove uspomene i dobio komentar na sve događaje koji su obeležili njihov život.

Foto: TvPink Printscreen

Na red je došao i Aleksa Savić, a zadrugari su imali prilike da vide njegove uspomene iz detinjstva, razvoj muzičke karijere, sa posebnim osvrtom na takmičenje "Pinkove zvezde", kao i nastup sa Leontinom Vukomanović, slike sa njegovom devojkom Minom, školskom drugaricom Lunom Đogani, ali i bivšom zadrugarkom Višnjom Petrović, sa kojom su ga mnogi ukućani dovodili u ljubavni odnos. Savić je dobio aplauz posle klipa, pa dao komentar.

Jao, uh. Prvi sliku kada sam video, to mi je teška slika, uspomena sa pokojnim ujakom. To mi je jako teška slika. Sve ostalo, to je detinjstvo. Malo mi je krivo što nema više slika sa "Čarolije" i horova. Veliki pozdrav za Leontinu, koja mi je pomogla mnogo u životu. Mina moja, mnogo mi je drago što sam video sliku posle dosta vremena. Znam da me čeka, da je sve super i strava i da je sve savršeno. Nema razloga da ne bude. Ništa loše nisam pokazao ovde. Ja tu devojku volim najviše na svetu - rekao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova školska prijateljica Luna ga je nahvalila, a zatim to isto uradila i Eleonora Miljković, za koju mnogi sumnjaju da je zaljubljena u Aleksu.

Aleksa i ja smo išli zajedno u srednju školu. Uvek je bio pristojan, kulturan, fin. Ja njega znam ovakvog i uvek je bio ovakav. Od svih dečaka njega sam najviše volela - pričala je Đoganijeva.
Drago mi je što postoji ovakav momak kao Aleksa, svako želi da vidi nešto lepo, u tome nema ništa lošeg - izjavila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Na uspomene sa Višnjom Aleksa nije želo puno da se osvrće, pa je dao kratak komentar.

Pozdrav za Višnju. Taj kraj klipa mi nije jasan - kratko je prokomentarisao pevač.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksa Savić

#Eleonora Miljković

#Leontina Vukomanović

#Luna Đogani

'