AKTUELNO

Pričao o svojoj ženi, pa se rastužio!

I Lepi Mića je u današnjoj emisiji "Gledanje uspomena", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević, imao prilike da pogleda svoje, a zadrugare su njegove uspomene jako nasmejale. Na klipu su bile slike iz njegovih mlađih dana, mnoga poznanstva i prijateljstva, ali i nešto što do sada nije prikazano.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put je moja žena bila na slici - otkrio je Mića.

Ono što je mnogim zadrugarima zapalo za oko je bio njegov fizički izgled. Miki Đuričić se osvrnuo na pevačevu modu, ukućani su zapazili da je nekad pušio, a Aleksandra Subotić je zapazila nešto zanimljivo.

Nije mi bilo jasno do sad što je Lepi Mića. Ali bio je top, šmekerčina. Pod hitno da se ugoji - pohvalila je Subotićeva svog cimera u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je prvi put prikazana i slika sa Mićinom ženom, o kojoj on retko priča i samo joj šalje pozdrave, mnogi su želeli da čuju njihov istorijat i kako ona izdržava kada je on toliko dugo odsutan.

Mene život nije mazio uopšte. Onda sam našao ljubav svog života. Ona mene jedina zna. U dušu me poznaje. Snežana mi mnogo nedostaje. Znam kada mi je teško, ona je tu. U sitnim pričama me je kupila za ceo život. Zabavljali smo se tri godine, posle smo se uzeli i bili smo u braku godinu dana kada je počeo rat. Ja sam joj tada rekao: "Nemamo decu, imamo stan koji smo kupili. Kada se ovo završi, prodaćemo stan, meni pola, tebi pola, nemaš nikakvu obavezu prema meni. Idi u svoj Nikšić, ovo nije tvoj rat", a ona je meni rekla da je to i moj i njen rat - otvorio je dušu Mića sa knedlom u grlu i šokirao sve zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Mića nije mogao da izdrži, počeo je da plače i napustio crni sto, a Zorica Marković je otišla da ga uteši. Njegov prijatelj Miki je objasnio zadrugarima koliko je Mići zapravo teško, da je dugo odsutan od svoje žene i da mu nedostaje, dok je Luna Đogani prokomentarisala kako nikad nije videla pevača u ovom stanju. Na kraju je Zorica ustala i pohvalila svog dugogodišnjeg poznanika.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Lepi Mića

'