AKTUELNO

Da li će se to desiti?

U rijalitiju "Zadruga 2" nikada nije dosadno, a naročito kada se ukućani okupe oko stola kako bi odgovarali na pitanja novinara.

Naredno pitanje bilo je ponovo upućeno Staniji Dobrojević i Marku Markoviću, a ticalo se njihovog odnosa i šta je to što ih sprečava da ozvaniče vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih se nadovezala na odnos Stanije i Marka. Sada si sama priznala da ti jako prija Markovo društvo, pa me zanima zbog čega ne ozvaničite tu vezu, šta te koči, da bi se desio javni poljubac i sve što ide uz to - glasilo je pitanje.
Sve ovo što se ranije dešavalo i to njemu što se dešavalo. Jednostavno, puštam vreme da vidimo kako stoje stvari. Marko je ovde imao priču sa dosta devojaka, tako da krenulo je naše druženje iz igre i iz inata, ali je na to stavljena tačka. Lepo mi je kad me češka, a to što neće da prizna za te poljupce, on je taj koji instistira. Osećam pritisak kao da ja treba da ozvaničim vezu, ali puštam da vidim kako će on to da uradi - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je i ona rekla, smatram da nema žurbe, već je ona rekla da sam imao tu nekih priča sa nekim curama. A to naše druženje iz inata, nije to bilo obično druženje, postojale su emocije, a kada smo shvatili da ima nešto više, onda je krenulo u drugom smeru. Imam potrebu, i te kako mi prija kada provodim vreme sa njom, ali mislim da treba da sačekamo još malo - dodao je Marko.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'