AKTUELNO

Napravila je razliku između dečka i Marka Markovića.

Nedelja za nama je bila veoma burna za pojedine zadrugare. Ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne dane.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Lunu Đogani kako Marko Marković ima lepe manire, a ušla je u vezu sa Markom Miljkovićevm koji neretko pokazuje svoju negativnu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom nedavno održanih nominacija udelila si mnogo lepe komplimente Marku Markoviću udelila, da je kulturan, vaspitan, da nikada nije omalovažavao nijednu devojku. Kada si to rekla, možda je čudno što si ti sa muškarcem koji je te neke stvari radio lično tebi - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.
Ja sam komentarisala moj i Markov odnos kada je on ušao ovde, stvarno je dobar dečko. Marko i ja smo u vezi, normalno je da se posvađamo. Da izgalamimo jedno na drugo. Između nas postoji jedna velika emocija. Ja probudim u njemu ovakve emocije. On je flegma, a ja sam ta koja je drama kvin. Ja priznajem sa dramatizujem mnogo u našim svađama, to ne mogu da promenim. Ne mislim da je Marko 100% krivac u tome. Marko se ponaša džentlmenski prema onim devojkama koje se lepo ophode prema njemu. Marko Marković nije po prirodi pričljiv. Tu se Marko Marković i Marko Miljković dosta razlikuju - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'