AKTUELNO

Opasno ga je ponizila pred svima.

Stanari Bele kuće ove večeri odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje je upućeno Lazaru Jeremiću, a ono se odnosilo na to što mu je Miki Đuričić priznao da se razočarao u njega zbog izjave da je spavao sa Aleksandrom Subotić.

Miki je rekao da je razočaran u tebe i nije ti priznao da je spavao sa Suzanom, kako ti gledaš na tu njegovu izjavu i da li je on tebe razočarao - glasilo je pitanje za Lazara.
Nije me razočarao, rekao mi je sve to. Ja sam njega poštovao, kao i Suzu. Ja mu se nisam pravdao - započeo je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da nemam lepo mišljenje o Aleksandri, a ti si ispao g*vno prema njoj. Ćuti, mrš u p*čku materinu! Ja sam realan. Tebe sam gotivio. Druže, ti si za mene razočaranje. Ti si takav konj. I da si spavao sa njom, kriv si jer si to priznao sada.  Šta te je povuklo da sada pričaš o tome? Ti nemaš kvalitete da bi bio moj drug - pričao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nije ružno to što smo mi imali odnos. Svaki razgovor se svodio na to kako će David meni zabiti nož u leđa. Kada je počela da priča da sam ja gej, kako je ona gledala klipove gde sam ja lizao kokain sa d*peta. Mi smo imali odnose, ja nisam ispričao  šta je radila u stanu, bio joj je potreban novac. Ja sam i te kako bio njen prijatelj, a ne ona moj - pričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ovog jadnika, dečko previše si ružan. Ja nikada ne bih spavala sa tobom. Za tebe sam Madona, Madoni, očisti cipele - odbrusila mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Miroslav Miki Đuričić

'