AKTUELNO

Malo ko je reagovao na muziku!

Veliki šef odlučio je da zadrugare ovog jutra probudi hitovima strane dens muzike, koja se obično može čuti na bazenima i u kafićima na morskim obalama. Kako su u našem regionu trenutno skoro pa tropske temperature, ukućani koriste svaku priliku da se osveže kraj bazena.

Pročitajte još: 'GLUPA JE KAO ĆUSKIJA' Aleksandra PONIZILA Anu jer se ZAPETLJALA U SVOJIM LAŽIMA, a onda ju je postavila na mesto! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" primetio je da se zadrugari retko uhvate nekih kućnih poslova i da se malo njih brine za higijenu Bele kuće, kao i da su ostavili velelepno imanje u Šimanovcima u katastrofalnom stanju. Publika zamera zadrugarima što više brinu o svom tenu i uživanju, nego o prostoru u kome žive.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su se nizali hitovi, retko ko od ukućana je reagovao i probudio se. Da li je Veliki šef ovom muzikom želeo da im poruči da previše leškare, to ne znamo, a da li će se oni baciti na čišćenje imanja ili odmah pohrliti na bazen, saznaćemo uskoro.

Foto: TvPink Printscreen

Kako nisu reagovali na stranu muziku, Veliki šef je pokušao sa hitovima domaće narodne muzike, a nekolicina zadrugara se razdrmalo uz nju, a Stanija Dobrojević je kao i svakog jutra imala svoj performans, ovoga puta na krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'