AKTUELNO

Sasuli im sve u lice.

Miki Đuričić i Zorica Marković održali su predavanje Davidu Dragojeviću i Ani Korać tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", kada su bile reklame. Tom prilikom Đuričić je rekao Davidu kako on nije bio iskren prema Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Mikijem se složila i Zorica koja je zatim poručila Ani i Davidu da izgleda veoma ružno kada njih dvoje ulaze u svađe sa Aleksandrom Subotić.

Davide, ti si lagao Aleksandru da je voliš, ona ti je verovala slepo. Ti si nju ubeđivao da je voliš. Ti si druže retardiran. Ja razumem što si je ostavio, ali je činjenica da nisi smeo da lažeš Aleksandru Subotić. Ona ti je verovala. Nisi smeo da je lažeš! Ti si ispao loš prema Aleksandri. Ti si njoj dao nadu, ona je mislila da je ti voliš. Ti nisi ispravan - pričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ja sad tebi da verujem Davide posle ovoga? Kako da ti verujem da ti to isto nećeš Ani da uradiš? Takvu si sliku o sebi napravio. I Luna je prošle godine pričala: "On je čovek mog života, čovek za ceo život", pa cvrc. 20 godina ljudi žive u braku pa se razvedu. Najgore je kada oboje krenete da je napadate. Znaš kako je ružno - govorila je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Korać

'