AKTUELNO

Ovo ne može da joj oprosti.

Voditelji radija ,,Amnezije" Bora Santana i Bane Čolak i ovog popodneva oduševili su svoje cimere emisijom koju su pripremili, a zadrugarke svaki put rado učestvuju u intervjuima.

Maja Marinković bila je gost u studiju gde se osvrnula na svoje učešće u emisiji ,,Amidži šou" , gde je odnela pobedu u rvnjanju u čokoladi. Iako je u žestokim sukobima sa pojedinim ukućankama, ona je sve to stavila po strani i profesionalno odradila svoj deo posla.

Foto: TvPink Printscreen

U pitanju je istina. Zaista nisam mogla da prećutim, bilo mi je smešno, a oni to nisu shvatili. Kad je Ognjen pričao o sponzorima, ja sam se setila kada Marko i Luna nisu mogli da imaju se*s, jer je on imao problem sa erekcijom i zato sam ja htela da mu pomognem da rešimo problem sa Afričkom šljivom - rekla je Maja.

Maja je doživela izdaju od strane Marka Miljkovića koji ju je posle seks afere zamenio sa Lunom Đogani, a onda je i Stanija Dobrojević postala prisnija sa Markom Markovićem iako je ona prva izjavila da joj se on dopada.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Lune i Marka, ja nemam ništa protiv veze, smatram da je on folirant. Što se tiče Stanije i Marka, to me više povredilo, jer mi je ona bila najbolja drugarica. Smatram da me nije ispoštovala kao prijatelja - rekla je Maja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

'