AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Nadežde Biljić i Suzane Perović, a u naletu besa izgovorile su jedna drugoj niz pogrnih reči gde su, između ostalog pomenule i udarce koje su obe zadobile od Mikija Đuričića.

Zbog toga je Suzana u emisiji ,,Pitanja gledalaca" morala da odgovori na jedno pitanje, koje je zaintrigiralo sve.

Foto: TvPink Printscreen

Zar te nije sramota da se rugaš Nadeži i da joj kažeš da su nju već tukli? - glasilo je pitanje za Suzanu. Međutim, reč je prva dobila Nadežda.
Ja bih da se izvinim Suzani i njenoj porodici na rečima koje sam izgovorila. Meni je žao, nažalost, već su me tukli. To je bivši momak sa kojim sam živela tri godine me je tukao svaki dan. Znam kako je kad doživiš to od nekoga koga voliš najviše na svetu. Nije to bilo lepo s moje strane što sam joj rekla - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da mi je žao što sam i ja njoj rekla da su je tukli, mnogo mi je bilo žao kad sam čula njenu životnu priču. Miki očigledno ima neki problem koji mora da reši, osudila sam najstrašnije, a čuli su i drugi. Ja vam se kunem u život da bih ga ubila štakom, da sam videla to što je uradio Nadeždi. Šta god da se desilo, ovo nije smeo da uradi, njemu stvarno treba pomoć! Ja imam pravo da mu oprostim i da ne oprostim, ali smatram da moram da mu pomognem. Ako ne prihvati stručnu pomoć, nećemo biti zajedno - rekla je Suzana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'