AKTUELNO

Koraćeva ostala bez teksta!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Ana Korać privukla je veliku pažnju javnosti svojim izjavama za koje se smatraju da su bile neprimerene, pa je tako i ovoga puta dobila priliku da odgovori na jedno pitanje koje se tiče njene suparnice Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla si da se svađas sa Aleksandrom, jer te ona prva napada. Kako bi se ti ponašala da je ona tebi preotela verenika, a planirali ste porodicu zajedno? - glasilo je pitanje.
Ne treba ona mene da vređa, ona treba da reši sa njim sve probleme, a ne da vređa mene konstantno toliko da nema kraja - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam preterala, malo se osećam kao budala ovde. Ana Korać ima jednu pozitivnu osobinu za sebe, ona dobro zna da se pravi luda. Ona zna šta je uradila i šta su zajedno uradili i šta je planirala, tako da je naš sukob opravdan. Ne sviđa mi se to, ne želim da ulazim u bespotrebne rasprave. Ja sam i te kako svesna toga da se sve prati i gleda, tako da nema potrebe da ponavljam bilo šta - rekla je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'