AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

U toku nominacija, Ljuba Pantović je ponovo dala sve od sebe da stane u odbranu svoje ćerke Aleksandre Subotić koja je bila ovonedeljni potrčko sa Anom Korać.

Ona je osula paljbu po Davidu Dragojeviću i na taj način ga provocirala, što je ponovo dovelo do svađe i sukoba između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je Ana sa Davidom, komuniciramo na "Ćao". Nikad me nije uvredila, ali kad je bila ona fama sa kačketom, rekla mi je da je glupost ta priča. Posle sam saznala da se ta priča planirala davno. On (David) se javno odrekao svoje majke, otac se njega odrekao... - rekla je Ljuba.
Za ćerku si ti takve laži govorila! I te kako se zna šta si ti i za svoju ćerku pričala i pisala, smeće jedno! - branio se David.

Foto: TvPink Printscreen

Sedi dole, ulično pseto, keru mali! Je*aću te ja još dugo, ne brini se! Samo da izađemo! - vikala je Ljuba.

Pantovićeva nije želela da se zaustavi, pa je još jednom ohrabrila Aleksandru govoreći joj nešto što joj nikada neće zaboraviti.

Foto: TvPink Printscreen

Treba da ga gazi i da ga je*e i sve da mu radi, jer se i on mešao u njen život. Ne smatram da je nešto izgubila, uspela je da izbegne probleme i štetu na svoj račun. Ona je pokazivala ljubav, a on koristoljubivost - rekla je Ljuba koja je branila svoju ćerku - rekla je Pantovićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'