AKTUELNO

Ovo se pevačici nimalo neće svideti kad čuje!

Nadežda Biljić je i dalje pod velikim utiskom otkad je od Mikija Đuričića doživela fizičko nasilje, a nije sakrila da je već doživljavala slične situacije sa svojim bivšim dečkom, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici.

Ona je u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrila i kako se oseća zbog Suzane Perović koju je Miki takođe udario iste noći i istakla da bi mu ona, povrh svega, pružila ruku pomirenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je bila neko na čijem ramenu sam ja plakala kad se on vratio, ona zna dosta stvari o meni iz spoljnog sveta. Zato sam onako odreagovala prema njoj, jer je jako ružno da tako nešto kaže žena koja je doživela isto. Očekivala sam solidarnost u tom trenutku. Ja razumem tu njenu reakciju zato što je njoj mozak ispran sa njegove strane, ona se prvi put našla u ovakvoj situaciji. Ja nju razumem i da se lomi i zašto je imala takve ispade. Ona je pokušala da opravda njega - počela je Nadežda.

Biljićeva je u nekoliko navrata govorila i o Suzaninim ispadima kada je pred svima naglasila da želi da napusti Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je želela da bude sama, birala je ljude koji joj idu uz dlaku i one koji će da joj govore da će sve biti u redu. On je njoj govorio da je ona kriva, jer se družila sa nekim ljudima sa kojima se on ne druži. Kad sam slušala izlaganje, gledala sam sebe od pre par godina. Videla sam da se malo digla, hoće da pomogne u kuhinji. Drago mi je da je shvatila da treba da bude u društvu i da se zaokupira nečim. Nismo ni bile prisne, a nismo ni bile odvojene - bila je iskrena Nadežda.

Iako je još uvek u šoku zbog Suzanine odluke da još jednom porazgovara sa osobom koja ju je javno ponizila, Nadežda je ipak odlučila da se povuče iz te priče, pa im poželela sve najbolje ukoliko se njih dvoje pomire.

Foto: TvPink Printscreen

Ona u suštini nije svesna da je pljunula na sve žene koje su doživele fizičko nasilje. Ja sam to doživela od svog bivšeg dečka i tada dolazi do manjka samopouzdanja i onda ubeđuješ sebe da si ti kriv. Ja sam bila šokirana kad sam videla snimak, ono je bila ozbiljna šamarčina. Ja vidim da ona želi da se pomiri sa njim, čim ti posle onog šamara želiš da razgovaraš sa nekim. Ja im želim sve najbolje. On je samog sebe ubedio da je samotnjak, a nije tačno. Njih dvoje su samo čekali trenutak da ja izađem iz Zadruge, da bi oni započeli nešto. Ne osećam mržnju prema njemu, ni ljubav ne osećam, prosto mi ga žao. Čovek je u velikom problemu i toga nije svestan. Ima 42 godine i ponaša se kao da ima 18 - rekla je Nadežda.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'