AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo!

Veliki šef je iznenadio zadrugare kada im je poslao vanredno pismo na adresu Bele kuće, a u kojem im je obrazložio zbog čega je zgrožen postupcima pojedinih ukućana i to zbog izazova i svadbe na kojoj su se venčali Sanja Stanković i Savo Perović.

Takmičari su se međusobno raspravljali i tražili krivce koji su upropastili zadatak gde je ujedno i proglašen neuspešnim, a onda su Lepi Mića i Zorica Marković ušli u sukob i otkrili nešto što mnogi nisu znali.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam kao vođa obezbedio sve da imate za svadbu. Jutros sam lepo rekao da spreme gozbu! Ustali ste u 13h! Onda su počele dečačke fore kako ih boli uvo za svadbu! Namerno ste ovo uradili! - rekao je Lepi Mića.
Ja sam želeo a Suzana i Miki budu roditelji, ali desila se situacija koja je vrlo ozbiljna! - pravdao se Savo.
Kažite ko je kriv! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bio glavni, starojko! - ušla je u raspravu Zorica.
Ti si stajala kao spomenik! ne priča se o tome ko je šta radio, nego kako ste se provodili! ne menjajte priče! - urlao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Imenuj ko je kriv! Ja sam pre 7 dana bila na pregledu, majmune jedan! - rekla je Zorica.

Lepi Mića bio je siguran da je Zorica bojkotovala izazov samo zato što nije izabrana da bude u ulozi majke Savi i sve to joj sasuo u lice.

Puši bre, ku*ac! I te seljačke fore! Bila si ljubomorna, jer nisi ti bila majka! I te kako te to pogodilo! - zaključio je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zorica Marković

'