AKTUELNO

Odmah mu žestoko odbrusila!

U dobro poznatom terminu, kao i svake nedelje u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima predstavnika sedme sile.

Pitanje je stiglo i za Davida Dragojevića. Novinara je zanimalo zašto je odabrao Aleksandru Subotić za osobu sa kojom bi se Ana Korać radije družila, a ne Ljubu Pantović, koja se retko kad zamerala Koraćevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Bila je pri kraju emisija "Pitanja gledalaca". Bilo je slično pitanje i za mene, ja sam rekao ni sa jednom ni sa drugom. Onda me je Ljuba pogledala i ja sam rekao Aleksandra. Ana mi je prebacila i rekla da sam kriv. Sve prihvatam, ružno je što sam to uradio i jako je glupo sa moje strane. Ana je imala pravo što mi je prebacila to. Nemam više koncentracije. Najgore mi je kad Milan dođe, a najsrećniji kad ode. Izvinjavao sam se ceo dan, i danas i juče. Prihvatim šta sam uradio i da sam kriv. Od moje gluposti i nesmotrenosti je povredim - pravdao se David, pa progovorio o tome što je govorio Ani da je Ljuba vređa:
Bilo je peckanja indirektnog. Ona kola kad su bila, Ljuba je rekla da zna sve devojke koje su vozile taj auto, tako je indirektno stavila u koš. Milion stvari pecka i nema lepo mišljenje o Ani, ali joj nikad nisam govorio da se ne druži sa Ljubom. Kada su počele neke prozivke, reagovao sam. Ako neko ima lepo mišljenje o tebi, ne može da ti prebacuje tako neke stvari. Matora se druži sa njom i može to da potvrdi.

Ljuba Pantović je rekla da niko ne može da zna njeno mišljenje, a odbrusila Davidu da je to zapravo njegovo mišljenje o Ani.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je ustala da odgovori na Davidove navode, a zatim i Ljuba.

Meni nisu jasne stvari između Ljube i Ane. Da li se vole ili ne vole. Da li Ana poštuje Davida ili ne. Da sam ja na njegovom mestu, isto bih pomislila. Ja to Ljubi pričam, ali mi ona objasni. I te kako Ljuba ume da prokomentariše Anu na svoj način, gde mi ne znamo da li je rekla dobro ili loše. Ljuba nikad nije uvredila Anu - rekla je Matora.
Ja sam kod Milana u emisiji donekle objasnila zašto je dao takav odgovor. Procenio je u sekundi da sam ja veća opasnost po njega kada bih se družila sa Anom, zato je odabrao Aleksandru. On i te kako ne ostaje imun na ono što ja radim i sve ga pogađa. On malo spušta Anu, jer Ana nije ni glupa, ni naivna. On mora da skoči i da se pokaže kao mačo muškarac, a ispada smešan. Ja nikada nisam uvredila Anu, a ni ona mene. Što se tiče mojih komentara, ja kažem Ani u lice šta imam. Ja ne vidim zašto se on pronalazi u tome. Ako on vidi drugo značenje u tome, problem je u njemu. Znači da on razmišlja na taj način, a ne ja. On je okarakterisan kao najveći lažov koji je ikada ušao u rijaliti. Meni je stvarno žao što je umislio da je nešto, a nikako da prihvati da je ništa - pojasnila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'