AKTUELNO

Koraćeva nije mogla da sakrije koliko joj je neprijatno, pa dala sve od sebe da ga opravda.

David Dragojević odgovarao je na mnoštvo pitanja koja mu je sedma sila postavljala u emisiji ,,Pitanja novinara", a oni su do najsitnijih detalja želeli da saznaju ono što zanima širu javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je jedan od novinara konkretno upitao Dragojevića zbog čega je odbio da skoči u jezero i poljubi svoju devojku Anu Korać koja je bila na Rajskom ostrvu, a on je priznao da nije želeo da izgubio honorar.

Mi šta god da uradimo oni nas kazne. Imali smo kaznu već pre toga. Dosta puta sam zbog ljubavi dobio kazne, to je bilo bespotrebno, dva sata samo nismo bili zajedno! Pričali smo tamo, ostalo je bilo bespotrebno. Bukvalno, za sve nas kazne. To nije merilo ljubavi - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam htela na sve načine da uskočim u to jezero! Popila sam malo, bilo mi je super sa Sanjom! Zezale smo se, igrale smo. David je stajao na doku, ja sam htela da uđem, ali je bilo prljavo. Glupo je da nam skidaju honorare za gluposti, videli smo se posle dva sata. Jednostavno sam želela da me poljubi, ali to je moja luda glava - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'