AKTUELNO

Nema lepo mišljenje o njima.

Jedna od emisija koju milionski auditorijum svakodnevno prati u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" željno iščekuje svake nedelje je "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević.

Milan je podigao Aleksandru Subotić, kako bi prokomentarisala Davida Dragojevića i Marka Miljkovića i ono što su izjavljivali.

Za mene su i Marko i David dva velika prevaranta. To su dve devojčice srednjih godina koje se igraju tuđim emocijama. Ja ne vidim Markovu ljubav prema Luni. Što se tiče Davida, meni je ovo smešno. Isto je tako bilo sa mnom, sve ono što on priča. Ja ne znam više šta da pričam. Marko pokazuje emociju prema Škodi i kadru, David isto tako. Isto je govorio da će živeti u Kaluđerici, kao što sada priča da će živeti u Ivanjici - izjavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ljudi upoređuju Davidovo ponašanje prema Ani Korać, sa njegovim ponašanjem prema Aleksandri kada su bili u vezi, Dragojević je ustao i pravdao se da nije tako, naveo da će živeti sa Koraćevom u Beogradu, a onda dao komentar zašto vređa Subotićevu, kao i zašto je odbio da pređe jezero i poljubi Anu kada ga je zvala.

Bolje da stavimo paravan i imamo s*ks, nego da pregazim jezero. Naravno da ću (Aleksandru) da je vređam. Kada mi kaže da j*bem kao zec, ja ću da joj kažem da je krava u krevetu - rekao je Dragojević.
Da te pitam, kada te to boli, jesi li ti neki veliki j*bač? Nikad ti nisam rekla da si kao zec u krevetu, jer bih tada spustila sebe - odgovorila mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu između Aleksandre i Davida se umešao i Marko Miljković, a šta su još pričali pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Marko Miljković

'