AKTUELNO

Ovo joj je teško palo.

Tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" voditelj "Zadruge 2" podigao je Jovanu Tomić Matoru i prokomentarisao da gledaoci smatraju da se odnos između Sanje Stanković i nje promenio nakon što je Stankovićeva imala poziv sa svojom majkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je tom prilikom plakala, a isto je bilo i nakon emisije kada je Matora o svemu pričala za crnim stolom sa Sanjom, Anom Korać, Davidom Dragojevićem, Lazarom Jeremićem i Banetom Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju mnogo volim i kada znam da nemam podršku od njene mame, mene to ubija. Ti misliš da moji nisu svašta doživljavali? Moji su to prihvatili. Moj tata nikada nije hteo da se pojavi na TV-u, kada sam ga videla u 'Premijeri', ja sam bila najsrećnija. Ja se osećam krivom što će Sanja možda imati problem sa svojom mamom. Teško mi je - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem moju mamu. I komentari i novine... Ne želim mamu da uvredim, a želim Matoru da branim. Kao što tvoji Matora nemaju internet, tako moja mama ima. Njoj su u prvoj Zadruzi punili glavu da meni treba muškarac. Ona je samo roditelj. Nemoj da ideš pred rudu - rekla je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

'