AKTUELNO

Otvorila dušu u Rajskom vrtu.

Drvo mudrosti pozvalo je Lunu Đogani u Rajski vrt, kako bi porazgovaralo sa njom o aktuelnim dešavanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je upitalo Lunu kako se sada oseća, pošto je bila vidno iznervirana kada je čula da su je gledaoci izabrali za najalaviju.

Dobro sam, malo sam se nešto iznervirala, ali sam dobro. Iznervirala sam se zato što su me gledaoci odabrali kao jednu od alavih osoba, ali ja nisam takva. Niti sam se tukla oko hrane, delim sve, malo sam se smorila - požalila se blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ovih dana polemisalo o odnosu Marka Miljkovića i Stanije Dobrojević, kao i o Luninom i njenom odnosu, Đoganijeva je ispričala kakav je sada njihov odnos.

Okej smo, generalno imamo dobru komunikaciju, čak su mi neki to i zamerili. Sinoć je bila ta neka situacija gde sam se malo iznervirala, gde su zadrugari pričali nešto za nju i Marka. Stalno kače neke devojke za njega. Preterano sam emotivna pred kraj, pogađa me svaka sitnica, stalno plačem. Nemam problem sa Stanijom, ona ima tu neku igru koju igra. Ne želim da ništa upropasti Markovu i moju vezu. Najviše me je iznerviralo to što su potencirali tu svadbu. Mislim da me ljudi u kući ne vole - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je tokom proslave rođendana Branislava Radonića Brendona upitala šaljivo svog dečka da je zaprosi, pa je Drvo želelo da sazna da li bi pristala na brak kada bi je Miljković zaprosio.

Ako je igra, ako je šala, bih. Ako je stvarno ne. Prvo, on to ne bi uradio. Ja imam 23 godine, mene čeka napolju svašta nešto. Tek kada izađemo ćemo znati. Ja još njisam spremna na taj korak. Nisam ja spremna na to, niti bi on to uradio. Njemu je vreme da se ženi, meni nije. Za četiri godine mogu i da se udam i da se razvedem, svašta može da se desi. Ne osećam se da sam još spremna za te korake. Mene čeka napolju karijera, moja porodica. Prvo da ja samu sebe formulišem kao osobu, da sebe stavim na mesto, a onda polako sve ide svojim tokom. Trenutno se ne bih udala za Marka. Nisam ja još sigurna da ćemo Marko i ja opstati zajedno, ali radim na tome da opstanemo. Ta njegova hladnokrvnost kada smo u svađi me nervira. Kao da nema kontrolu. I ta zajednička osobina, što volimo da kontriramo jedno drugom. On je na početku bio jako hladan generalno za sve. Sada priča o svojim emocija i sve što ja želim da čujem. Tu sam uspela da ga otvorim. Prepustio mi se, ali i dalje je ostalo to, kada se svađamo, ume da mi kaže toliko strašnih reči, ne može da me to tek tako prođe. Tu kreću pitanja, sumnje. Onda se ja pitam šta misle moji roditelji, nije im sigurno svejedno da gledaju kako me muškarac vređa. Oboje smo pri vrhu, pucamo, mnogo sam postala emotivna, nervira me sve živo. Pucam po šavovima i on isto - poverila se Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

'