AKTUELNO

Mića smatra da Tomićeva gaji simpatije prema Staniji.

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 2" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja zanimaju vernu pubiliku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Naredno pitanje koje je voditelj pročitao bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj.

U poslednje vreme često napadaš Marka Markovića, poznato je da napadaš muškarce koji su sa devojkama koje ti se dopadaju... Da li to znači da si ti ljubomorna što je sa Stanijom? - bilo je pitanje za Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ne napadam ga, ali mi se ne sviđaju neke stvari koje radi. Rekao sam mu da nije lepo ono što je radio sa onom glupom ruskom salatom. Takođe, smatram da su devojke svakako ludele za njim, tako da mu to sa Stanijom nije trebalo. Nisam ljubomorna. Ja nemam problem da pohvalim kad je neko zgodan. Ja imam Sanju. Ja nikad ne bih volela da imam rijaliti vezu u rijalitiju - rekla je Tomićeva.
Njoj smeta moja veza sa Markom. Ona stalno priča da on ne može da me zaštiti, kao što bi ona mogla. Pokazuje svoje bubice. I Sanja se zakačila na Marka i mislim da bi njih dve fejkerke želele da se nakače na našu vezu da bi došle do kadra - navela je Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Želim da joj veza bude kao moja, od srca ti želim da imaš partnera kao ja - zaključila je Matora.
Matora mene nije napala, ali nisam ni ja došao nju da napadam. Mogu sa svima da raspravim bez psovki. Sanja je odreagovala na buran način, na ružan način. Ja nisam primetio nikakvu ljubomoru, ona ima devojku. Svakom muškarcu imponuje kad mu kažu da lepo izgleda, tako i meni - rekao je Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ljuba GLEDALA U ŠOLJU Sanji, a zbog onoga što joj je rekla, Matoroj NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Matora bi nju izj*bala na keca - dobacio je Mića, sa čim se Matora složila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'