AKTUELNO

Suzana odlučila da iznese svoje mišljenje o Mikiju, nakon svega.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak pričao je sa Markom Markovićem, Stanijom Dobrojević i Borom Santanom o Mikiju Đuričiću, Suzani Perović i Nadeždi Biljić. Tada je Stanija rekla kako misli da Suzana nije bila iskrena u odnosu sa Đuričićem, istakla da je Nadežda u celoj situaciji bila nedužna i osudila Mikijevo ponašanje. Stanija je rekla i da je Suzana izazvala Mikija.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ga je Suzana nekako uvredila. To ona neće da kaže. Nije joj Miki iz čista mira opalio onakav šamar. Naravno, nema opravdanja za Mikija. Ja sam video njeno lice kada joj je Miki rekao da mora da spakuje sve stvari i krenu za Kupinovo, da nije to želela. Njemu je bilo čudno kada je Suzana rekla da hoće da snima pesmu i da nastavi karijeru. Bolelo je Mikija što Suzana priča sa Zlatom. Mislim da bi bilo iskrenije da ona kaže šta se desilo, ali mislim da se ona plaši nečega - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki neka snosi posledice zbog toga što je uradio. On je nju stalno pratio i gledao, slao joj cveće i to je bila najjača emocija u kući i delovala je kao velika ljubav. On se vratio samo zbog nje i mislim da se razočarao, da je nju doživeo kao foliranta i da to nije toliko velika ljubav. Zna se da su Suzani honorari i te kako bitni. Sve je na njenoj strani i ona je mogla da iznese sve to stojički. Doživela je poniženje, ali ne razumem zašto ne objasni narodu i nama u kući, šta je rekla u tom trenutku? Mnogi to zaslužuju - izjavila je Stanija, a onda je Suzana odlučila da progovori o Mikiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekala sam ceo dan. Prvo hoću da se obratim svojoj porodici i da im kažem da se mnogo bolje osećam i da sam svakim danom sve jača i jača. Kada budem izašla napolje, sve ćemo ovo izgurati. Desetak dana je prošlo od toga što se dogodilo Nadeždi i meni. Mnogo sam razmišljala i došla do zaključka da to nije tako kako je prikazano - pričala je Suzana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da sam ja poslala lošu sliku. U nekim trenucima je izgledalo kao da ja hoću da ga branim. Ja nemam čega da se plašim. To što se meni prvi put desilo, izazvalo mi je veliki šok. Na pitanje kada je Marko meni postavio kod Sanje Marinković u emisiji, da li još uvek volim Mikija, ja sam rekla: "Da, još uvek", zato što bih slagala da može da se obriše emocija za deset dana. Želim da kažem, da ovo što sam ja doživela, da žene koje su doživele ovakvu stvar ili goru i ostajale uz svoje partnere, da te žene treba da skupe snagu i urade ono što ću i ja - rekla je zadrugarka, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da određene posledice i odgovornost osoba mora da snosi. Žene ne smeju da imaju strah... Ja sam mu milion puta prećutala da ne bude haos. Meni se ovih dana vratila slika. Svaki put kada bi krenule da ga hvataju njegove bube, ja sam spuštala loptu. On je izašao odavde agresivan, on je meni rekao da ja nisam bila razlog. Ja sam svako njegovo agresivno ponašanje pravdala rečima da je to umor od prve Zadruge. To je laž! To sam sada shvatila. Ja jesam patila, bila sam tužna, nedostajao mi je... Njega je strašno pogodilo kada sam mu jednom rekla da je psihopata - govorila je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Suzana Perović

'