AKTUELNO

Žestok sukob rijaliti para zbog bivšeg momka.

Nakon što se zavrišila emisija "Gledanje snimaka" Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su rešile da porazgovaraju o svom odnosu i razreše nesuglasice koje su nastale zbog toga što se plavuša čula sa bivšim verenikom.

Matora je želela da čuje detalje razgovora Sanje i njenog bivšeg dečka zbog čega su se u njoj probudile sumnje.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da te taj dečko nikad nije zvao i sad te on zove. Meni je to čudno. Još puste pesmu "Zapisano je u vremenu kakva je to ljubav bila". On voli Baju i on voli tu pesmu - pričala je besno Matora.
Jovana, ja sam poslala srce na pesmu "Čokoladne devojke", šaljem poljupce i srca u kameru i kada ti nisi tu. Jovana, ja sam postala ovde biljka, neću da budem Matorina devojka. Ja želim da se bavim javnim poslom. Ja neću da me ti prekidaš uvek. Počela si da me ponižavaš i vičeš na mene, nisi mi dozvolila da pričam. Ja hoću sama da vodim svoje bitke. Ti pričaš preko mene - pričala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pravo da pomislim to za srce. Imam pravo da pomislim da ti u svojoj glavi misliš tako. Nemoguće da nikome nisi poslala srce - nastavila je Matora sa ljubomorom.
Jovana, ti si mene sinoć ponizila svojim komentarima. Ja ne mogu da dokazujem 22 meseca da te volim. Mislila sam da će to u jednom trenutku da se promeni kada shvatiš da te volim, a to sam ti i dokazala. Jovana, ne možeš da sumnjaš u mene - vikala je Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Rasprava ove dve zadrugarke je otišla u nedogled, a njih dve nisu uspele da reše svoj konflkt.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'