AKTUELNO

Nije želeo ni da je sasluša!

U emisiji ,,Igra istine" otvorene su sve karte, a emocije pojedinih takmičara stavljene su u prvi plan s obzirom na to da oni vešto pokušavaju da prikriju kakva osećanja bude jedni u drugima kada su određene situacije u pitanju.

Tako je Savo Perović imao nedoumicu da li Aleksandra Subotić gaji emocije prema svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, a njen odgovor iznenadio je mnoge.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam da si postala flegma na celu priču sa Anom i Davidom. S obzirom da si videla klip gde su oni imali intimne odnose, zanima me kako si ti reagovala na sve to. Da li ti je bilo krivo ili si bila ravnodušna? - pitao je Savo.
Ne mogu da kažem da sam flegma, ja dosta kuliram i foliram kad su u pitanju emocije. Normalno da me zaboli nešto što mi izgovori osoba sa kojom si bio dve godine. Meni jako dobro ide foliranje otkad sam ušla. Zbog svega što sam doživela, počinjem po malo da pucam. Teško mi je, sinoć su me pogodile neke stvari. Nisam ravnodušna na to što on meni kaže, jer smatram da to ne zaslužujem. I ne razumem čemu taj gnev prema meni i odakle ta potreba za tom dozom bezobrazluka. Niti ima pravo, niti ima razlog da se tako ponaša. Nije mi jasna hladnoća, bezosećajnost

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je bio iznerviran kada je čuo šta je sve Aleksandra rekla o njemu, pa je siguran u sebe otkrio da Subotićka sve to radi samo da bi u očima svih bila žrtva.

Dotaklo te nedelju dana pred kraj, ma daj. Pusti me tih tvojih priča, poznajem te vrlo dobro. Videla da nema pitanja i sad je kao ja pogađam. Ti si takav patetičar, to je havarija - dobacio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Znam koliko sam ga volela i kovala u zvezde! Ja sam ovog čoveka izgubila preko noći. Ja kada sam rekla da sam skapirala svoju grešku, tada sam bila kod Davida kući i bila sam u Veterniku. Ja sam bila ubeđena da je problem u meni, išla sam srcem, a ne glavom. Ej, ja sedim sa njegovom mamom, a on demantuje našu veridbu! On nikad nije dozvolio da se mi ljubimo i da imamo se*s, jer ja sam žena i ne trebaju mi takvi klipovi. Uvek je imao tu neku veliku dozu poštovanja prema meni, iako je to meni smetalo - rekla je Subotićka.

Kako je ovo izlaganje izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'