AKTUELNO

Hrana ponovo dovodi zadrugare u žestoke sukobe.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Zanima me da komentarišeš situaciju oko frizera i to što je Ljuba odvojila stvari neke od svadbe. Što njoj niko ništa ne sme da kaže, jedina je Zorica prišla i zamerila?'' - pričao je Bora, a zamolio je za komentar Jovanu Tomić Matoru.

Nerviram se kada prozovete neke ljude ovde. Ja sam računala muškarce, a Zorica žene. Skontali smo da je Ljuba problem oko frizera. Kasnije smo rekle njoj da je trebalo da kaže. Što se tiče hrane, Sanja je uzela od Ljube jaje, rekla sam Sanji da joj vrati jer ne želim da uzima bilo šta od nje. Nisam videla šta je Ljuba od tih stvari uzela. Što se tiče hrane, da je ona prisvojila, ne bih joj rekla ništa. Ima pravo da radi to. Nemam ja šta da se mešam u to. Imam komplikovan odnos sa Ljubom, to je to - govorila je Matora, pa

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije mi jasno što na jadan način Bora ovde hoće da mi podmetne priče ovde. Bora prvi krade po kazinu. Namerno mi je rekao da će da krade žetone. Što se tiče materijala za tortu, Bori je krivo jer je on uzeo kore i pitu. Pričali su ovde da su jeli žive kore. Svima sam davala po malo ako su mi tražili. Čak sam i Davidu dala mleko. O čemu se ovde radi? Ja sam napravila tortu čak i kad su pojeli sve to - govorila je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'