AKTUELNO

Imala je jasan stav!

Tamara Radoman kao podrška Stanije Dobrojević imala je mnogo toga da kaže na račun Ane Korać. Naime, kako je već poznato, Ana je bila u ljubavnoj šemi sa Markom Marković koji je svoje srce sada prepustio Dobrojevićevoj. Tamara se dotakla i spekulacije da Koraćeva i dalje upućuje strastvene poglede prema Markoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Sad je strašno zato što je ona u srećnoj vezi, zaljubljena devojka, cvetić. Svašta ona nešto tu radi. Sinoć kad su igrali ,,Igru istine", Stanija je pitala nešto za seksualni odnos, pa se napravila ona luda. Opasna je Ana. Matora, Luna, svi oni onako joj govore ,,Anči, Anči, super je", a ovako je zaista opasna. Sve i da je on to video, on ćuti - ispričala je Tamara, a potom je dodala:
David se nikako ne uklapa u profil Aninih momaka koje je imala pre. Ona je do minantnija u toj vezi, ona hoće od njega neku reakciju, ali primećujem da on ima strah od nje, pokunji se. Ali brzo nju prođe, pa dođe sa onim njenim osmehom. I te kako se ona pravi luda na mnoge situacije, baš kad je bilo aktuelno ono što ste razgovarali vi novinari sa njom u studiju - rekla je Radomanova o aferi sa Filipom Mijatovim.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'