AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

Pinkova zvezda Zlata Đurković ove noći je odlukom glasova publike zvanično i zauvek napustila Zadrugu 2, a ushićena je stigla u studio gde ju je dočekao muž Vlada Novaković sa decom.

Ona je bila presrećna što će konačno biti na okupu sa svojom porodicom, a pre toga obavila je razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. One su odmah načele temu o Suzani Perović i njenom odnosu sa Mikijem Đuričićem, a Zlata je kao njena bliska prijateljica u Beloj kući imala mnogo što šta da izjavi.

Foto: TvPink Printscreen

Samo on zna šta se desilo u tom trenutku, ali tvrdim sto posto da su zaljubljeni. Ja sam se posle te situacije njoj zaklela da neću davati izjave i da se neću mešati u njihovo odnos. Ja zaista ne znam šta se u datom trenutku dogodilo. On je bio ljut, ali zbog svih ljudi sa kojima je ona bila u komunikaciji, to je posesivnost. Ako je neko bio njegova podrška to sam bila ja. Ovo sve me je iznenadilo. Bila sam sigurna da se sa njom nešto dogodilo, nije htela da mi kaže. Ni on bio siguran da li će se to obelodaniti, a bilo je 300 kamera - počela je Đurkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je priznala i kakve joj je savete dala pre nego što je napustila takmičenje, ali nijednog trenutka nije osporavala da je njihova ljubav zaista iskrena i jaka toliko da ih je posesivnost pobedila.

Ja stojim iza toga da ona njega voli, a da li će preći preko toga, ne znam. Imale smo ozbiljan razgovor juče, rekla sam joj da daje ružnu sliku ukoliko ne kaže da tu situaciju ne podržava. Ona konstantno priča o tome da se dešava drugima, a to nema nikakve veze! Nije ga ni osudila! Šta će sa njim dalje, to je njena stvar, ali nisam sigurna da ona krivi sebe. Ona je negde bila dovoljno upućena u to kako se oseća, on je došao jako nervozan. Ta saobraćajna nesreća je pogoršala stvari, on je imao vremena da gleda te klipove - rekla je Zlata.

Šta je još Zlata ispričala o svojoj drugarici, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zlata Đurković

'