AKTUELNO

Nije se nadao da će istina izaći na videlo!

Veliki šef napravio je pravi presedan, jer je zadrugarima priredio ono čega su se plašili. Bivši zadrugari dobili su mogućnost da pitaju sve što ih je zanimalo o događajima koji su se desili proteklih meseci. Naredno pitanje postavila je novinarka Katarina Ristić i uputila ga Davidu Dragojeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto te je toliko sramota da priznaš koliko voliš Aleksandru - upitala je Keti.
Ja sam priznao da sam je voleo, ali da je sve to nestalo posle kad sam se vratio iz Amerike, emocije su se ugasile - prokometnarisao je David.
Meni deluje sad iz ove perspektive, da meni ta veza nije bila ni potrebna. Imam osećaj kao da sam izgubila vreme i zaista mi nije jasno, oboje znamo da on laže. Mi nismo nijedan problem imali i nije mi jasno kako si ti odjednom uspeo da se promeniš. Ja sam videla da David menja naš odnos. Celu noć mi je pretio da će pobeći za Ameriku, stavio je patike ispod kreveta - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je David ponovo napao Aleksandru, tvrdeći da ona laže, a onda je Subotićeva otkrila da ju je on nagovorio da udari Minu Vrbaški, kao i da ju je nagovorio da izađe iz rijalitija ,,Zadruga".

David je hteo mene da se reši, rekao si da okrenem prsten i da je udarim pesnicom (Minu). Prvi primer negativan za tebe, jeste kada si ti rekao da izađemo, ti si meni otvorio vrata i nisi izašao. Imali smo dogovor. Ja sam skakala po kući od besa kada sam na televizoru videla da David grli Minu, onda me je Biljana tešila - odbrusila mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'