AKTUELNO

Mnogo je razočarana u Tomovića.

Stanija Dobrojević dobila je pitanje od Rade Vasić, a ticalo se njene veze sa Markom Markovićem. Ono što je Rada htela da sazna jeste šta bi se desilo kada bi se u "Zadrugu" vratio Stanijin bivši dečko, Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija, ja kada sam bila u kući, nisi imala dečka, a sad vidim da si sa Markom. A šta bi bilo kada bi se vratio Tomović? Da li bi bila sa Markom ili sa Tomovićem - upitala je Rada.
Svi znaju da sam izmučena od te priče o Vladimiru, u vezi umem da se svetim, imala sam potrebu da mu vratim. Mislim da Vladimir mene i dalje voli, ali mislim da nije mogao da se nosi sa situacijom, a sa druge strane dobila sam informaciju sa kojim poslovima se bavio kada je osetio moć fanova. On je mrtav za mene, a u svemu tome Marko mi se namestio kao kec u rukavu. On da je mene voleo i da je hteo da veza ostane čista, on ne bi radio ono sa Norom. Šta je on radio? Bio kod kuće i dopisivao se sa ribama, pa i sa Norom, nije znao da će ona ući ovde i da će mi reći sve. Želim jednostavno da sve što je bilo, zaboravim. Što se Marka tiče, uživamo i lepo nam je, ali ne dajem mnogo pažnje, ako budemo zajedno, bićemo. Da Vladimir uđe, svađali bi se non-stop, ne bih se ja sklonila od Marka, ali bi gorelo. Takmičili bismo se ko će koga više da povredi - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'