AKTUELNO

Kad je dobila informaciju da je stupio u vezu sa Mininom drugaricom, Nora zanemela.

Eleonora Miljković je danas ponovo bila suočena sa svojim lažima koje je iznela na račun novinarke Katarine Keti Ristić, a vezano za nastup Slobe Radanovića. Nora je sve vreme demantovala tu priču, dok Keti nije pokazala prepisku sa Miljkovićevom, koja je iznela celu istinu. Međutim, Mići je zasmetalo što su se sve zadrugarke pravile da ne poznaju izvesnu drugaricu Mine Vrbaški, Taru, koja je stupila u ljubavnu vezu sa Norinim bivšim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tvoj drug, ali ta priča ne ide. Ja ću ti objasniti šta i kako. Ti se pravdaš za sitnice, kažeš dopisivala sam se sa njim. Kažeš da voliš kako peva, šta je tu loše? Nemoj zezati, ti se samo čupaš da se nije desilo. Nisi rekla tako. Svi je znate, a kao niko je ne zna, one misle da mogu da sakriju, ne možete da sakrijete ništa. Trebala si da kažeš da si htela da budeš bliže bini, jer dečko lepo peva, voliš kako on peva. Ana je rekla da nema pojma ko je, nego je rekla da je to ona mala, a na kraju se ispostavilo da je zna Luna, Ana, Maja i Mina. Treba da staneš pa da razmisliš, a ne posle kao zbunila sam se - popovao je Mića Eleonori.
Nisam se dopisivala sa njim, rekla sam da smo imali prijateljski odnos. Stvarno nikada ništa nismo imali u takvom kontekstu. Ja nisam htela da sakrijem ništa, samo ja nisam znala da će biti novinari tamo. Ja sam rekla ako može bliže do bine. Ali se stvarno ne sećam. Posle te noći bile su svakakve priče, ja nisam rekla da neko laže, ja sam se pogrešno izrazila. Nisam mislila da Keti laže - rekla je ona, pa dodala - Ja vrlo dobro znam ko je ona. Stvarno mi je drago da si našao dobru zamenu, baš ti priliči ta devojka - poručila je Nora svom bivšem.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'