AKTUELNO

Našao opravdanje za svoju devojku!

Nedelja veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Jedan od novinara postavio je prvo pitanje Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Njega je zanimalo zašto se Marko Miljković stidi priča o njihovom odnosu, a ne stidi se da upražnjava odnose sa njom.

Nismo imali odnose tada, ja bih volela da smo imali, ali nismo. Marku je neprijatno da pričamo o tome. Nekad zaboravim da smo u rijalitiju. Opisujem odnose, on se oseća bezveze, razumem ga, ne kaže se za džabe da je intima intima. Slažem se sa njim. Ja sam takva po prirodi, opuštenija. Totalno zaboravim, izlanem se i kažem, on napravi facu i iznervira se. Mislim da je u pravu. Ne moraju da znaju gledaoci šta radimo - ispričala je blogerka, pa dodala:
Već tri meseca se mučimo, parovi u kući su nervozni. Njega nervira što i to što se ne vidi ja kažem. Ja sam više puta imala izvale, ali ovo poslednje što sam rekla, bilo je baš onako... Bilo je malo neprijatno, obećala sam da ću pripaziti. Fali mi odnos sa Markom. Ovde kada stupiš u vezu, kao da si u braku, primoran si na sve, kao da živite zajedno. Fali mi kada legnemo u krevet da radimo šta nam se radi. Nadoknadićemo sve napolju - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

I Marko je dao svoj komentar i objasnio svoj stav na datu temu.

Kako me nije stid da radimo to, a jeste da se priča o tome? U trenutku strasti, ne možemo da se obuzdamo. Zaboravim na kamere i na sve. To je okej. Postoje neke stvari, nema potrebe da se priča o njima. Znam da smo svoju intimu dali na tacni, ali moramo malo da držimo jezik za zubima. Luna se trudila da sakrije rukama kada priča ili ispod jorgana. Dosta je skrivala i onda joj je izletelo pre neki dan. Zaboravila je na kamere. Ne samo kada je naša intima u pitanju, nego i druge neke stvari - ispričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'