AKTUELNO

Marković se sve vreme pravdao.

Voditelj Milan Milošević je, kao i svakog ponedeljka, na dobro poznatom mestu i sa zadrugarima pretresa sva dešavanja koja su obeležila proteklu nedelju.

Jedna od tema koju je Milan pokrenuo bila je današnja svađa između Stanije Dobrojević i Marka Marković, a nakon što su oni objasnili zbog čega je nastala, voditelj je naveo da postoje sumnje da je Crnogorac zaljubljen u Lunu Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je prokomentarisala da je imala osećaj da će se ta priča pokrenuti nakon današnje kupovine.

Danas sam rekla u prodavnici da će opet to da krene, jer se ne završava rijaliti dok se ne venčaju Stanija i Marko (Miljković), a Marković je rekao da ćemo mi biti kuma i kum - ispričala je Luna.
To je i Stanija rekla, jer po crnogorskim starim običajima, kum isprobava kumu prvu. To što pominjete za Lunu nema veze - pravdao se Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je iznela svoje mišljenje, pa rekla da ne sumnja da Marković gaji osećanja prema Luni.

Ova situacija za sladoled, znamo kako stoje stvari. Taj dan su se svađali Luna i Marko sa Aleksandrom. On je dobar sa njima. Uzeo je taj sladoled i hteo da da Luni, ona nije htela da uzme jer je pobedila ekipa sa kojom ona nije dobra. Druga situacija, za brašno, a treća za ispred prodavnice nisam bila. Tako da izgleda da je sve pod kontrolom - opravdala je Stanija svog dečka, pa nastavila:
Ona što sam ja odreagovala danas su ozbiljna životna pitanja, za budžet i bilo koju obavezu. Meni ne treba dečko koji će samo da me ljubi i da me mazi. Makar da je perspektivan... Ova situacija vezano za Lunu, razumem da se ljuti uhvate za situacije, ali ja ne osećam da ima tu ikakvih problema - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'