AKTUELNO

Otvorila dušu.

U nedelju su bivši zadrugari postavljali pitanja aktuelnim učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2", a pitanja novinarke Katarine Keti Ristić izazvala su veliku buru među stanarima.

Foto: Privatna arhiva

Novinarka Katarina Keti Ristić pitala je tada Minu Vrbaški kakvo je njeno mišljenje o tome što muškarci misle da je laka devojka. Budući da je Vrbaški ispričala potresnu ispovest tokom koje je priznala da se bavila najstarijem zanatom, odlučila je da okrene novi list u životu. Tada je Mina i plakala, a večeras je o svemu pričala u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne hvalim svojim prizanjem. Nisam trebala to nikada da kažem. Ja imam veliki strah šta će mi reći majka kada dođem kući i ujak i drugi ujak... Meni je mnogo teško zbog toga i ne znam kako će ljudi da gledaju na mene kada izađem na ulicu. Izgubljena sam. Nisam imala ovakav strah i u prvoj sezoni. Meni je najveći strah, kada nju budem videla, kako će ona da reaguje. To što je ona bila fina u pozivu, ne znači da neću kod kuće imati ozbiljan porodični sastanak. Samo sam čekala da neko pokrene tu temu. Sve mi se skupilo - rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'