AKTUELNO

Počeo da se prepire sa Brendonom i Tomom.

Zadrugari su juče dobili izazov od Velikog šefa da učestvuju u novom takmičenju u popularnoj emisiji "Amidži šou". U izazovu je trebalo da učestvuje 14 dobrovoljaca, 7 žena i 7 muškaraca, koje je vođa Suzana Perović odabrala. Pri njenom odabiru je nastao pravi haos kada je došao red da odabere sedmog takmičara u muškoj ekipi, jer je izbor pao na Baneta Čolaka i Boru Santanu.

Suzana je odabrala Boru, a Bane se naljutio jer je pre toga birala zadrugare koji se nisu prvi prijavila. Perovićka je odlučila da tada zameni Aleksu Savića sa Banetom, a kasnije je Bora iz revolta odlučio da ipak neće ići.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su zadrugari večeras obavešteni da krenu da se spremaju za emisiju, Bora je odlučio da će ipak on ići, pa sam odlučio da izuzme Branislava Radonića Brendona sa spiska. To mu je i poručio kada ga je sreo ispred Bele kuće, a Brendon mu je odmah uzvratio.

Ne možeš da mi zabraniš ovo, ja sam se prijavio - uzvratio je Brendon.
Vi ste g*vna - poručio je Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Bora se zatim uputio ka garderoberu, gde je sreo Tomu Panića, još jednog od dobrovoljaca koji su odabrani za izazov, pa se i njemu pobunio.

Brate, ti si rekao da nećeš da ideš - odgovorio je Toma.
Namerno ću da krenem, da vidim kakvi ste. Ide mi se tamo da napravim šou - poručio je Bora, pa krenuo da se sprema.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se situacija odviti, ostaje da saznamo, a kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Branislav Radonić Brendon

#Tomislav Panić

'